Unschooling

.

book en gratis afklarende samtale

Selvom unschooling jo i virkeligheden er en slags retur til vores medfødte måde at lære på, er det samtidig et totalt paradigmeskift i forhold til den skoletænkning der over de sidste 200 år er blevet normen i vores samfund, og som de fleste af os er vokset op med. Dermed ligger der for hovedparten af os et kolossalt arbejde i at træde ud af vores tillærte tankegang og genfinde tilliden til vores egen og vore børns naturlige evne og lyst til at lære – uden pisk og gulerod eller konstant evaluering.

Det arbejde kaldes deschooling og er for de flestes vedkommende en kontinuerlig proces, der bliver nemmere med tiden men som selv efter mange års unschooling kan være nødvendig at vende tilbage til ind imellem.

Jeg har langt fra de perfekte svar på alt, men med fire børn og over 20 års hjemmeundervisning i bagagen har jeg efterhånden en hel del erfaring på både godt og ondt – og den vil jeg hjertens gerne dele med dig!

Jeg kan for eksempel støtte dig i at:

  • forstå deschooling-processen bedre
  • undgå typiske faldgruber
  • forberede dig på tilsynet med hjemmeundervisning
  • facilitere og genkende læring i hverdagen

En enkeltstående mentorsamtale koster 750kr. Prisen på et længere forløb er individuel og afhænger af din situation og behov.

book en gratis afklarings-samtale

“Vi syntes det var rigtig svært i forhold til ledelsen på den skole pigerne var tilknyttet. Det var utrolig heldigt, at vi fik kontakt med Luna, for hun har forståelsen for hvordan vi kunne definere børnenes skolegang uden pensum men gennem livslæring. Luna var guld værd da vi stod midt i stormen med den skoleledelse.”
– Susann

“Tusinde, tusinde tak for din hjælp og deling af viden. Det har været super lærerigt for os, og vi har allerede haft en del samtaler og diskussioner over middagsbordet – også med mine brødre, som forholder sig en del mere konservativt og kritisk.”
– Andrea