unjobbing

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked om kommende datoer KLIK HER

Hvad er unjobbing?

Helt enkelt så handler det om at arbejde så lidt som muligt! Ja, du læste rigtigt. Men sandsynligvis lægger du noget andet i ordet ‘arbejde’ end jeg gør, når jeg skriver sådan. Det drejer sig nemlig ikke om at tjene kassen på et eller andet alt-for-godt-til-at-være-sandt-stunt mens du ligger i solen og sipper mojitos og ikke løfter en finger. Nej, det er faktisk ganske givet både hårdt og tidskrævende, i hvert fald for en stund eller i perioder. Let me explain.

Hvad unjobbing IKKE er:
  • en bliv-rig-i-en-fart opskrift
  • dovenskab forklædt som livsfilosofi
  • nemme penge der bare kommer flyvende
  • at lave ingenting
Men hvad er det så ???

Unjobbing handler i al sin enkelthed om at vende bøtten på hovedet, og tilpasse sit arbejde til sit liv – i stedet for omvendt!

Alt for ofte ender mennesker med at trampe rundt i det berømte hamsterhjul, fordi “man skal jo tjene penge” og der er jo regninger der skal betales. Og fordi, sådan gør man jo. Man arbejder. Fuldtids. Med noget der betaler ens regninger. Og så må resten være henvist til weekender og ferier, eller måske til når man går på pension efter et langt arbejdsliv. Der hvor man endelig, med god samvittighed kan holde fri og eventuelt udleve sine drømme og ønsker, der har måttet stå stand-by i de 40+ år man har været fuldt optaget “på arbejdsmarkedet” for at tjene penge og spare op til at kunne slappe af og nyde livet. Altså noget er da lidt skævt i den fortælling, er det ikk?

“Unjobbing handler om at skabe sig en hverdag der ser sådan ud, at man ikke går rundt og glæder sig til at holde fri fra sit eget liv.”

Unjobbing betyder altså ikke, at man holder op med at arbejde. Det betyder, at man holder op med at arbejde med lønjobs man dybest set kun udfører fordi man bliver betalt for det.

Når man unjobber erstatter man ‘arbejde’ (i ordets konventionelle forstand) med meningsfyldte aktiviteter. Man bliver bevidst om at man har et VALG og at man kan vælge at bruge sin tid på det som virkelig giver mening og gør en glad – fremfor at sidde på kontoret og vente på at det bliver weekend igen. Unjobbing handler derfor helt enkelt om at skabe sig en hverdag der ser sådan ud, at man ikke går rundt og glæder sig til at holde fri fra sit eget liv! Og det kan se ud på rigtig mange måder 🙂

Er du blevet nysgerrig på konceptet, så kom med på mit gratis webinar og hør mere.

Du kan også tilmelde dig min workshop hvor vi går i dybden med principperne i filosofien og du får en lang række helt konkrete værktøjer som kan hjælpe dig på vej mod det liv du inderst inde ønsker!

LÆS MERE OM MIN WORKSHOP HER

Du er også altid velkommen til at kontakte mig og booke tid til en gratis og uforpligtende snak om de 1:1 sessioner jeg tilbyder.

Kærlig hilsen,
Luna Maj

“Det var super givende! Jeg er meget inspireret og ved endda nogenlunde hvad mine næste skridt skal være!”
– deltager fra København

“Fedt med konkrete værktøjer og tak for at booste min tro på at (næsten) alt kan lade sig gøre!”
– Maria

“Tusind tak for en god workshop – godt at få sat skub i drømme og idéer. Din handlingsorienterede tilgang er inspirerende!”
– Mette

“Tusind tak for en god workshop i tirsdags. Min søster og jeg er super glade for at have været med og du har virkelig fået sat gang i nogle tanker og følelser.”
– Christina