Rejseliv

.

Hånden på hjertet: Lever du dit bedste liv?

Hvis svaret er ja, fantastisk! Så behøver du ikke læse videre 🙂

Hvis det ikke helt er tilfældet, og du mærker den store verden, eventyret og friheden trække i dig, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med at få kickstartet drømmen!

book en gratis afklarende samtale

Jeg og mine tre yngste børn på 12, 14 & 17 år har siden 2016 levet det man kan kalde et moderne nomadeliv, hvor vi jævnligt flytter vores hverdag rundt i verden og bor, arbejder og lærer af livet forskellige steder på jordkloden.

Drømmer du om at gøre noget lignende med din familie? Det kan også blive JERES virkelighed. Det behøver hverken være svært, dyrt eller indviklet.

Der er så uendelig mange flere muligheder derude end man tror! Så mange måder at rejse på, arbejde på og leve på som kan være en del af løsningen. Det vigtigste er at kende sine værdier og sine prioriteter – og så bevæge sig målrettet fremad ud fra det.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at komme i gang, eller komme videre, med drømmen om et liv som (digital) nomade!

Book en 1:1 mentorsession hos mig, hvis du vil arbejde fokuseret med netop dine unikke muligheder og forhindringer. Vi kan snakke om helt lavpraktiske spørgsmål, budget og økonomi, regler og lovgivning, læring på farten eller hvad som helst andet du har brug for sparring til. En mentorsession indeholder lige præcis det DU har brug for den skal indeholde.

En session koster 1200kr og varer cirka 2 timer.

book en gratis afklarende samtale