1:1 rådgivning

klik her for at booke en gratis introsamtale

Selvom unschooling jo i virkeligheden er en slags retur til vores medfødte måde at lære på, er det samtidig et totalt paradigmeskift i forhold til den skoletænkning der over de sidste 200 år er blevet normen i vores samfund, og som de fleste af os er vokset op med. Dermed ligger der for hovedparten af os et kolossalt arbejde i at træde ud af vores tillærte tankegang og genfinde tilliden til vores egen og vore børns naturlige evne og lyst til at lære – uden pisk og gulerod og konstant evaluering.

Det arbejde kaldes deschooling og er for de flestes vedkommende en kontinuerlig proces, der bliver nemmere med tiden men som selv efter mange års unschooling kan være nødvendig at vende tilbage til ind imellem.

Jeg har langt fra de perfekte svar på alt, men med fire børn og over 20 års hjemmeundervisning i bagagen har jeg efterhånden en hel del erfaring på både godt og ondt – og den vil jeg hjertens gerne dele med dig!

Jeg kan for eksempel støtte dig i at:

– forstå deschooling-processen bedre
– undgå typiske faldgruber
– løse specifikke problemstillinger
– forberede dig på tilsyn

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvor vi kan starte med at finde ud af hvad dit behov er og hvordan jeg kan hjælpe dig 🙂

En enkeltstående samtale koster 450kr. Prisen på et forløb er individuel og afhænger af din situation og behov.

send mig en besked eller
ring på 23864782