om mig

.

Om mig.

Jeg er først og fremmest mor til fire børn på 21, 16, 13 og 10 år, der alle er vokset op uden at gå i vuggesture, børnehave eller skole. Samtidig er jeg nok lidt af et sort får, hvad angår at gøre alt det rigtige og “passe ind” i samfundet. Fra jeg var helt ung har jeg bevidst valgt at prioritere TID over penge, og har derfor aldrig fulgt den slagne vej med uddannelse og karriere. Jeg har et par enkelte gange haft fuldtidsarbejde, men det huer mig virkelig ikke at sælge så meget ud af min livsenergi, så det har været sjældent. Primært arbejder jeg som freelancer eller tager vikarjobs. Jeg lever super minimalistisk og er ikke interesseret i forbrugsgoder, til gengæld ELSKER jeg at rejse – og det er absolut der mine penge ryger, helt ned til sidste øre!

Jeg har en teologisk grunduddannelse fra IPT i Paris, samt diverse kurser (herunder som livsstilscoach) men ingen færdiggjort ‘officiel’ uddannelse – og det er også helt med vilje, for det har aldrig været relevant for der hvor jeg ville hen i mit liv. Til gengæld har jeg et hav af diverse skills og kompetencer, erhvervet på forskellig vis over årene, og jeg fortsætter med at skaffe mig ny viden når som helst det giver mening.

Min erfaring – og mit motto – er at hvor der er vilje er der en vej og når det brænder på, så er der ‘nogen deroppe’ der har styr på skidtet, og brikkerne plejer at falde på plads, hvis vi ellers lige kan finde ud af at slippe kontrolbehovet og give livet plads til at udfolde sig 🙂

I 2016 solgte jeg stort set alt hvad jeg ejede og har siden rejst rundt i verden sammen med mine børn. Jeg lever blandt andet af at holde foredrag og workshops, for at hjælpe og inspirere andre til at følge deres hjerte og leve et liv i frihed.

love & light
Luna Maj