Om mig

.

Jeg er først og fremmest mor til fire børn på 21, 16, 13 og 11 år, der alle er vokset op uden at gå i vuggestue, børnehave eller skole. Samtidig er jeg nok lidt af et sort får, hvad angår at gøre alt det rigtige og “passe ind” i samfundet. Fra jeg var helt ung har jeg bevidst valgt at prioritere TID over penge, og har derfor aldrig fulgt den slagne vej med uddannelse og karriere. Jeg har et par enkelte gange haft fuldtidsarbejde, men det huer mig virkelig ikke at sælge så meget ud af min livsenergi, så det har været sjældent. Primært har jeg arbejdet som freelancer eller i vikarjobs. I dag er jeg selvstændig, og lever blandt andet af at holde foredrag og workshops.

Jeg har en teologisk grunduddannelse fra IPT i Paris, samt diverse kurser (herunder som livsstilscoach) men ingen færdiggjort ‘officiel’ uddannelse – og det er også helt med vilje, for det har aldrig været relevant for der hvor jeg ville hen i mit liv. Til gengæld har jeg et hav af diverse skills og kompetencer, erhvervet på forskellig vis over årene, og jeg fortsætter med at skaffe mig ny viden når som helst det giver mening.

Min erfaring – og mit motto – er at hvor der er vilje er der en vej og når det brænder på, så er der ‘nogen deroppe’ der har styr på skidtet, og brikkerne plejer at falde på plads, hvis vi ellers lige kan finde ud af at slippe kontrolbehovet og give livet plads til at udfolde sig 🙂

Jeg lever super minimalistisk og er ikke interesseret i forbrugsgoder, til gengæld ELSKER jeg at rejse – og det er absolut der mine penge ryger, helt ned til sidste øre! I 2016 solgte jeg stort set alt hvad jeg ejede og flyttede til Paris med mine børn. Det blev startskuddet på flere år som mere eller mindre fuldtidsrejsende, og det har jeg skrevet en masse om på bloggen.

Jeg håber du vil føle dig inspireret og opmuntret af dit besøg her på min side, og forhåbentlig finde modet til at følge dit hjerte og leve et liv i frihed – hvis du ikke allerede gør det!

love & light
Luna Maj