Om mig

.

Alenemor til fire hjemmeunderviste børn på 22, 17, 14 og 12 år.

I 2016 solgte vi alt og flyttede til Paris i tre måneder. Det blev startskuddet på en livsstil som moderne nomader der har bragt os vidt og bredt omkring – og vi er bestemt ikke færdige med at rejse verden rundt endnu! 

Jeg er nok lidt af et sort får, hvad angår at mene og gøre alt det rigtige og “passe ind” i samfundet. Fra jeg var helt ung har jeg bevidst valgt at prioritere TID over penge, og har derfor aldrig fulgt den slagne vej med uddannelse og karriere. 

I stedet har jeg haft et hav af forskellige freelance- og vikarjobs, som jeg har kombineret med at være “hjemmegående” og fuldtidsmor. I dag er jeg selvstændig, og lever blandt andet af at holde foredrag og workshops om deschooling og forældreskab.

Jeg har læst teologi på universitetet i Paris og taget forskellige kurser i coaching og kommunikation, men jeg går ikke op i diplomer og papirer. Min primære uddannelse er selve LIVET og den håndgribelige visdom de menneskelige erfaringer bringer os efterhånden som vi vokser og udvikler os gennem tilværelsen!

Min erfaring – og mit motto – er at hvor der er vilje er der en vej og når det brænder på, så er der ‘nogen deroppe’ der har styr på skidtet, og brikkerne plejer at falde på plads, hvis vi ellers lige kan finde ud af at slippe kontrolbehovet og give livet plads til at udfolde sig 🙂

Jeg håber du vil føle dig inspireret og opmuntret af dit besøg her på min side, og forhåbentlig finde modet til at følge dit hjerte og leve et liv i frihed – hvis du ikke allerede gør det!

love & light
Luna Maj