mentoring

Brug for sparring?

Hånden på hjertet: er du der hvor du gerne vil? Lever du dit bedste liv – eller er der ting du godt kunne tænke dig at ændre på, men ikke helt kan se hvordan? Måske drømmer du om at hoppe af hamsterhjulet. Pakke rygsækken og rejse jorden rundt. Tage ungerne ud af institution. Hjemmeundervise. Bo på en husbåd. Eller. Noget. Helt. Andet.

Ville du gerne LEVE ANDERLEDES men føler dig overvældet eller låst fast økonomisk?

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig ♥

Jeg tilbyder personlige mentorforløb i form af ‘walk & talk’ eller over Skype/telefon. Første samtale er altid gratis. Book HER.

Selvom man kan meget på egen hånd, og ultimativt kun SELV kan kigge så dybt ind i sit eget indre, at man kan finde de svar man søger, så er det alligevel fedt at få hjælp til processen udefra, fordi…nogle gange kan man ikke se skoven for bare træer!

Et mentorforløb tager udgangspunkt i din specifikke situation. Sammen kan vi få klarlagt hvad kernen i DIT bedste liv er samt hvilke bevidste og ubevidste faktorer der bremser dig i at opnå det.

Find ud af hvordan du konkret går fra drøm til virkelighed, med lige præcis de kort DU har på hånden

book en gratis intro-samtale

Rådgivning om unschooling.

Selvom unschooling jo i virkeligheden er en slags retur til vores medfødte måde at lære på, er det samtidig et totalt paradigmeskift i forhold til den skoletænkning der over de sidste 200 år er blevet normen i vores samfund, og som de fleste af os er vokset op med. Dermed ligger der for hovedparten af os et kolossalt arbejde i at træde ud af vores tillærte tankegang og genfinde tilliden til vores egen og vore børns naturlige evne og lyst til at lære – uden pisk og gulerod og konstant evaluering.

Det arbejde kaldes deschooling og er for de flestes vedkommende en kontinuerlig proces, der bliver nemmere med tiden men som selv efter mange års unschooling kan være nødvendig at vende tilbage til ind imellem.

Jeg har langt fra de perfekte svar på alt, men med fire børn og over 20 års hjemmeundervisning i bagagen har jeg efterhånden en hel del erfaring på både godt og ondt – og den vil jeg hjertens gerne dele med dig!

Jeg kan for eksempel støtte dig i at:

– forstå deschooling-processen bedre
– undgå typiske faldgruber
– løse specifikke problemstillinger
– forberede dig på tilsyn

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvor vi kan starte med at finde ud af hvad dit behov er og hvordan jeg evt. kan hjælpe dig 🙂

send mig en besked eller
ring på 23864782