masterclass

.

Holdstart: April

TILMELD DIG

Find modet til at følge dit hjerte ♥

Jeg har aldrig ønsket mig en traditionnel hverdag med et fast 8-16 job og fem ugers ferie om året. Jeg er nomade med stort N, og når verden kalder på mig – så er jeg den der er smuttet! Jeg elsker at rejse og opleve, og jeg elsker at have oceaner af TID til det. Derfor har jeg levet som ‘unjobber’ i mere end 25 år, og det er den erfaring jeg deler ud af på min Masterclass. Har du brug for et kærligt skub til at finde modet og følge DIT hjerte, så kom med på det første hold og begynd at gøre drømmen til virkelighed!

Konkrete værktøjer til at kickstarte dit nye liv!

Uanset om din drøm også er at pakke rygsækken og rejse ud i verden, er min UNJOBBING Masterclass relevant hvis du ønsker mere tid, nærvær eller eventyr i hverdagen. Principperne og værktøjerne til at leve et liv i frihed er præcis de samme – og det er måske meget mere enkelt, end du faktisk går rundt og tror!

På min Masterclass får du:

  • hjælp til at arbejde i dybden med dit mindset
  • kendskab til en lang række alternative veje
  • en kæmpe bunke konkrete tips og ideer
  • masser af inspiration og værdifuld sparring

Praktisk info:

Vi mødes online en gang om ugen (2,5 time pr. gang). I alt 10 timers inspiration, sparring og konkret vejledning fordelt på 4 sessioner. Du skal forvente at afsætte tid til at reflektere personligt og arbejde med emnerne imellem hver gang. Hvor meget tid du bruger på dette, afgør du selv i forhold til din individuelle situation, men jeg anbefaler mindst et par timer og meget gerne mere.

Programmet for de fire sessioner ser sådan ud:

Uge 1. MINDSET.
Vi starter ud med at snakke en hel masse om mindset og om hvordan vi selv i høj grad skaber vores egen virkelighed. Du kan IKKE få ting til at ske, hvis du ikke tror på det. Drømme bliver KUN til en realitet, hvis du er kompromisløs i din beslutsomhed. At skabe sig det liv man ønsker kræver handling, men før du kan handle må du tænke – og tænke rigtigt! Det er fokus i denne første session.

Uge 2. MULIGHEDER.
Anden session er en rejse ind i mulighedernes land! Her går vi på opdagelse i et kæmpe univers af alternativer til “normen” – og udforsker forskelllige måder at indrette sig på. Vi snakker økonomi, budget, skills, ressourcer og alt muligt andet som kan være relevant for processen i at gøre sig fri, både mentalt og rent lavpraktisk i hverdagen.

Uge 3. ACTION.
Vi er nu klar til at snakke handling: Hvordan kommer du igang? Tredje session fokuserer på hvad du konkret kan gøre, for at komme nærmere ønskelivet. Vi brainstormer sammen, for at finde farbare veje individuelt og kommer også ind på hvilke udfordringer du kan risikere møde, og hvordan du overkommer dem.

Uge 4. Opsamling og fremlæggelse af projektbeskrivelser og handlingsplaner. Evaluering og feedback.

Hvordan kommer jeg med?

Du tilmelder dig via linket herunder, og så modtager du en mail med yderligere info om betaling, opstart osv.

Sparring og fælles brainstorming er et essentielt element i forløbet, og derfor starter jeg kun hold op, når der er minimum fire tilmeldte. De præcise datoer for hver session vil blive fastlagt når mindsteantallet er nået, men det vil blive på hverdagsaftener og/eller lørdag formiddage.

UNJOBBING Masterclass er åben for alle, men det er vigtigt, at du har sat dig ind i hvad unjobbing er – og ikke er – (læs HER) samt at du er indstillet på at blive udfordret på dine holdninger og valg.

Jeg glæder mig rigtig meget til at lære dig at kende, og vandre med på et stykke af DIN vej mod et liv i frihed!

Kærlig hilsen,
Luna Maj

Tilmeld dig UNJOBBING Masterclass

• Pris: 1650 kr.
• Tid & Sted: 4 mødegange over 4 uger. Datoer fastlægges når der er samlet et fuldt hold. Afholdes online via zoom.
• Kun 6 pladser pr. hold!