Kvit Hamsterhjulet!

No BS foredrag om at turde bryde med vækstsamfundets spændetrøje og sætte LIVET først

Hånden på hjertet: Lever du dit bedste liv?

Hvis svaret er ja, fantastisk! Så behøver du ikke læse videre 🙂

Hvis det ikke helt er tilfældet, og du mærker en længsel efter “noget andet” – for eksempel at ARBEJDE mindre og LEVE mere, så kom med til mit foredrag Kvit Hamsterhjulet og bliv inspireret til at sige endeligt farvel til sure sokker, forældremøder, grå mandage og lunken kontorkaffe!

Jeg og mine tre yngste børn på 12, 14 & 17 år har siden 2016 levet det man kan kalde et moderne nomadeliv, hvor vi jævnligt flytter vores hverdag rundt i verden og bor, arbejder og lærer af livet forskellige steder på jordkloden.

Drømmer du om at gøre noget lignende med din familie? Eller ønsker du bare at mere TID i hverdagen? Råd til at have børnene hjemme? Det kan også blive din virkelighed. Det behøver hverken være indviklet eller økonomisk kamikaze.

Der er så uendelig mange flere muligheder derude end man tror! Så mange måder at arbejde og leve på som kan være en del af løsningen. Det vigtigste er at kende sine værdier og sine prioriteter – og bevæge sig målrettet fremad ud fra det.

I foredraget sætter jeg spotlight på nogle af de grundlæggende problemer ved det vækstbaserede og institutionaliserede samfund, samt afdækker hvorfor ‘velfærdsmodellen’ slet ikke resulterer i særlig meget velfærd når det kommer til stykket.

Og så viser jeg dig en vej ud af trædemøllen.

Inspiration og food-for-thought garanteret!

Kommende datoer:

ingen aktuelle datoer

Pris:
Du kan også betale direkte til mobilepay 23864782. Skriv den valgte dato og din emailadresse i besked. Du får en mail med bekræftelse på din tilmelding indenfor 24t efter betaling er modtaget.