Jorden Rundt Med Familien

online foredrag – dato på vej

ONLINE FOREDRAG

Hvordan ser hverdagen ud, når man har solgt nærmest alt hvad man ejer for at rejse rundt i verden på ubestemt tid? Hvad med arbejde, skole, økonomi – hvordan kan det egentlig lade sig gøre?

I 2016 solgte jeg min lejlighed i København, og flyttede tre måneder til Paris med mine børn på dengang 11, 8 og 5 år. Det blev startskuddet på en livsstil som moderne nomader der har bragt os vidt og bredt omkring – og vi er bestemt ikke færdige med at rejse verden rundt endnu! 

Gennem levende fortællinger fra vores liv på farten, tager jeg dig med ind i et kæmpe univers af alternativer til normen – hvor du undervejs vil få svar på hvordan man kan gøre sine rejsedrømme til virkelighed, også uden at have vundet i lotteriet! 

Du kommer med os til på hundehjem i Mexico, til nymåne-ceremoni i England, olivenhøst i Frankrig og masser af andre små og store oplevelser, der tilsammen fortæller en historie om livet udenfor 8-16 skabelonen, hvor vi har valgt at eventyr og frihed skal fylde i stedet for.

Foredraget er en reminder om at sætte LIVET først, og en kærlig opfordring til at mærke efter hvad der virkelig betyder noget for én. Det handler om at turde følge sit hjerte, og ikke sætte sine drømme på stand-by for at passe ind i en præ-defineret kasse eller leve op til omverdenens forventninger.

Inspiration og food-for-thought garanteret!

Dato & Sted:
Dato på vej. Foregår på zoom.
Pris: 125kr.
Tilmelding: Betaling overføres til mobilepay 23864782. Skriv dit fornavn og emailadresse i besked. Du får en mail med bekræftelse på din tilmelding indenfor 24t efter betaling er modtaget.

OBS: ingen replay på de online udgaver, så du skal deltage live 🙂