Jorden Rundt Med Familien!

Mandag d. 8. august kl. 19-21

FOREDRAG

Hvordan ser hverdagen ud, når man har solgt næsten alt hvad man ejer for at rejse rundt i verden på ubestemt tid? Hvad med arbejde, skole, økonomi – hvordan kan det egentlig lade sig gøre??!

I 2016 solgte jeg min lejlighed i København, og flyttede tre måneder til Paris med mine børn på dengang 11, 8 og 5 år. Det blev startskuddet på en livsstil som moderne nomader der har bragt os vidt og bredt omkring – og vi er bestemt ikke færdige med at rejse verden rundt endnu! 

Gennem billeder og fortællinger fra vores liv på farten, tager jeg dig med ind i et kæmpe univers af alternativer til “normen” – hvor du vil undervejs vil få svar på hvordan man kan rejse jorden rundt som familie, også uden at have vundet i lotteriet! 

Du kommer med os til lysfestival i Thailand, nymåne-ceremoni i England, bjergbestigning i Frankrig og masser af andre små og store oplevelser, der tilsammen fortæller en historie om livet udenfor 8-16 skabelonen, hvor vi har valgt at eventyr og frihed skal fylde i stedet for.

Hvor? Online på zoom
Hvornår? Mandag d. 8. august kl. 19
Pris: 125kr.
Tilmelding: Betaling overføres til mobilepay 23864782. Skriv dit fornavn og emailadresse i besked. Du får en mail med bekræftelse på din tilmelding indenfor 24t efter betaling er modtaget.

OBS: ingen replay, så du skal deltage live 🙂