events

Kommende workshops & foredrag:

Tirsdag d. 13. april: UNJOBBING Workshop – gratis

Tid og sted. Kl. 17-18. Online (fyldt)

Tirsdag d. 20. april: UNJOBBING Workshop – gratis

Tid og sted. Kl. 17-18. Online (fyldt).

Tirsdag d. 27. april: UNJOBBING Workshop – gratis

Tid og sted. Kl. 17-18. Online (8 pladser). Mere info HER

Tilmeld dig

Søndag d. 18. april: UNSCHOOLING Workshop. 175kr.

Tid og sted. Kl. 10-11.30. Online via zoom. Er du ny unschooler eller har du bare brug for lidt fornyet inspiration til hverdagen med unschooling, input til hvordan læring kan se ud og faciliteres eller sparring med ligesindede omkring nogle af de udfordringer man kan møde undervejs – så kom med på min 90-minutters workshop om unschooling. Her får du konkrete ideer og vejledning til unschooling i praksis. Du kan stille spørgsmål undervejs og vi arbejder ud fra den rammesætning den danske lovgivning opstiller for hjemmeundervisning.

Tilmeld dig

Dato på vej: Fuldtidsrejsende Q&A – gratis

Tid og sted. Online. IG-LIVE. Hvordan ser hverdagen ud, når man har solgt næsten alt hvad man ejer for at farte verden rundt på fuld tid? Hvad med arbejde, skole, økonomi – hvordan kan det egentlig lade sig gøre? I en lille time går jeg live og svarer på alle dine spørgsmål til nomadelivet! Hop over på @etlivifrihed for at deltage.

Dato på vej: UNSCHOOLING Q&A – gratis

Tid og sted. Online. IG-LIVE. Vil du vide mere om hvad unschooling er eller hvordan det ser ud i praksis ? Her får du mulighed for at stille alle dine spørgsmål! Hop over på @etlivifrihed for at deltage.

Dato på vej: UNSCHOOLING & TILSYN. Gratis.

Tid og sted. Online. IG-LIVE. Jeg fortæller om hvordan man kan gribe tilsyn an når man unschooler. Dokumentation, test, lovkrav osv. Har du specifikke spørgsmål kan du stille dem undervejs. Hop over på @etlivifrihed for at deltage.