events

.

ONLINE FOREDRAG – Køb billet HER
Lørdag d. 25/9 kl. 10-12
Søndag d. 7/11 kl. 10-12

ÅRHUS – Manuvisionhuset – Søndag d. 3/10 kl. 10-12 kl. 10-12
Køb billet HER

Hvordan lærer man helt uden skemaer, årsplaner og skolebøger? Hvordan sikrer man at børnene lærer nok, og hvad med det sociale? Hvad er unschooling overhovedet for noget og hvorfor vælge det?

Er du ny unschooler og oplever du usikkerhed eller tvivl – så kom med på mit webinar og bliv bedre forankret i dit valg. Du er også meget velkommen hvis du blot er interesseret i begrebet, eller overvejer om det kunne være noget for jeres familie. Få svar på en række typiske spørgsmål og adskilt myter fra realitet!

I foredraget deler jeg mine erfaringer og observationer fra mere end 20 års fordybelse i unschooling og ikke mindst deschooling. Jeg er selv mor til fire børn, heraf to (næsten) voksne, der alle er vokset op uden at gå skole. I stedet har de brugt tiden på at lave lige præcis det de har haft lyst til – hele deres barndom. Lyder det som et risikabelt eksperiment? Det er det ikke. Det er tværtimod en meget bevidst læringsfilosofi, der bygger på en uhyre enkelt overbevisning som er, at alle mennesker lærer bedst når de selv styrer hvad, hvordan og hvornår. Samt ikke mindst hvorfor.

Jeg præsenterer filosofiens hovedtræk og baggrundshistorie, samt deler masser af konkrete eksempler på unschooling i praksis. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og jeg vil også komme ind på de lovgivningsmæssige rammer for hjemmeundervisning i Danmark.

Glæd dig til to meget informative og inspirerende timer!

ÅRHUSSøndag d. 24/10 kl. 10-12Køb billet HER

Hvordan ser hverdagen ud, når man har solgt næsten alt hvad man ejer for at rejse rundt i verden? Hvad med arbejde, skole, økonomi – hvordan kan det egentlig lade sig gøre??!

Kom og lyt med når jeg fortæller om livet som moderne nomader, og om hvordan jeg får det hele til at hænge sammen både praktisk og økonomisk!

Foredraget går i dybden med det pengemæssige såvel som det helt lavpraktiske aspekt. Gennem billeder og fortællinger fra vores mange rejser, tager jeg dig med ind i et kæmpe univers af alternativer til “normen” – og præsenterer dig for en række helt konkrete eksempler på hvordan man kan rejse jorden rundt som familie, også uden at have vundet i lotteriet! 

Du kommer med os til lysfestival i Thailand, nymåne-ceremoni i England, bjergbestigning i Frankrig og masser af andre små og store oplevelser, der tilsammen fortæller en historie om livet udenfor 8-16 skabelonen, hvor vi har valgt at eventyr og frihed skal fylde i stedet for. 

Bagom Spejlet er et dybdegående 6-ugers forløb, hvor vi har samlet alt det bedste fra vores egne mangeårige erfaringer og fra nogle af de helt store klassikere indenfor unschooling og forældreskab, og sammensat et unikt og udviklende forløb til dig som ønsker at forstå og dynamisere din deschooling-proces.

Forløbet er bygget op over tre moduler, hvor vi dykker ned i begrebet deschooling gennem reflekterende og undersøgende sparring og dialog.

Vi mødes online to gange om ugen og reflekterer personligt over emnerne i mellemtiden. Forvent at blive både inspireret og udfordret på alt det du troede du vidste om verden og om dig selv!

Næste holdstart: primo september

Læs meget mere om forløbet og tilmeld dig HER

KOMMER SNART!