events

Kommende workshops & foredrag:

Dato på vej.

Tid og sted. Annonceres snart. Mere info HER

Tilmeld dig

UDSOLGT – klik her for at skrive dig på interesselisten til næste hold.

Bagom Spejlet er et dybdegående 6-ugers forløb, hvor vi har samlet alt det bedste fra vores egne mangeårige erfaringer og fra nogle af de helt store klassikere indenfor unschooling og forældreskab, og sammensat et unikt og udviklende forløb til dig som ønsker at forstå og dynamisere din deschooling-proces.

Forløbet skifter mellem oplæg og workshops, hvor vi dykker ned i begrebet deschooling gennem reflekterende og undersøgende sparring og dialog. Vi mødes online to gange om ugen og arbejder individuelt med tekster og opgaver i mellemtiden. Forvent at blive både inspireret og udfordret på alt det du troede du vidste om verden og om dig selv!

Læs meget mere om forløbet HER

Dato på vej: UNSCHOOLING Workshop. 175kr.

Tid og sted. Kl. 10-11.30. Online via zoom. Er du ny unschooler eller har du bare brug for lidt fornyet inspiration til hverdagen med unschooling, input til hvordan læring kan se ud og faciliteres eller sparring med ligesindede omkring nogle af de udfordringer man kan møde undervejs – så kom med på min 90-minutters workshop om unschooling. Her får du konkrete ideer og vejledning til unschooling i praksis. Du kan stille spørgsmål undervejs og vi arbejder ud fra den rammesætning den danske lovgivning opstiller for hjemmeundervisning.

Tilmeld dig

Dato på vej: Jorden Rundt Med Familien.

Tid og sted. Hvordan ser hverdagen ud, når man har solgt næsten alt hvad man ejer for at farte verden rundt på fuld tid? Hvad med arbejde, skole, økonomi – hvordan kan det egentlig lade sig gøre?

Dato på vej: UNSCHOOLING Q&A – gratis

Tid og sted. Online. IG-LIVE. Vil du vide mere om hvad unschooling er eller hvordan det ser ud i praksis ? Her får du mulighed for at stille alle dine spørgsmål! Hop over på @etlivifrihed for at deltage.

Dato på vej: UNSCHOOLING & TILSYN. Gratis.

Tid og sted. Online. IG-LIVE. Jeg fortæller om hvordan man kan gribe tilsyn an når man unschooler. Dokumentation, test, lovkrav osv. Har du specifikke spørgsmål kan du stille dem undervejs. Hop over på @etlivifrihed for at deltage.