Deschooling

.

Deschooling er intet mindre end den vigtigste proces du nogensinde kan komme til at gennemgå, både som forælder, men også som menneske i det hele taget.

De fleste af os ved godt, at vi alle sammen bærer rundt på mental baggage af forskellig art, men de færreste er klar over HVOR stor en hurdle den oppakning i realiteten ofte er i vores liv.

Hvis vi ønsker at leve et liv i ægte frihed, og ikke mindst tilbyde vores børn det samme, så er det ganske enkelt så godt som umuligt at trives i det som forældre, hvis vi ikke får pakket ud og ryddet op i vores eget mentale pulterrum først!

Deschooling er betegnelsen for den oprydningsproces. Det er den udvikling vi gennemgår som mennesker og som forældre, når vi laver skyggearbejdet og stiller os ansigt til ansigt med vores egne overleverede overbevisninger og medbragte barndomstraumer. Når vi tør undersøge de ting der trigger os og stille spørgsmålstegn ved etablerede kulturelle ‘sandheder’ og samfundsmæssige normer.

Hvorfor?

Hvorfor gøre dette arbejde? Hvorfor påbegynde den enorme og livslange rejse det er, at udfordre sig selv og sine egne dæmoner, når den rejse er både lang, kompliceret og følelsesmæssigt udfordrende, oftest endda ubekvem?

Fordi du ønsker at stoppe det inter-generationelle trauma med dig!

Du ønsker at dine børn skal vokse op og bære mindst muligt skyggearbejde med sig ind i voksenalderen. At de kan hvile 100% i dem selv og deres eget værd, uden først at skulle pakke 1000kg mental bagage ud. Du ønsker at dine børn skal kunne leve allerede NU som de frie, suveræne mennesker de er.

Ved at ændre den måde vi er forældre på i dag, og implementere et nyt og ligeværdigt børnesyn, kan vi forhåbentlig være med til at skabe en gennemgribende samfundsændring for de kommende generationer.

En livsforvandlende proces!

Det er dog ikke kun som forældre, at deschooling-arbejdet kommer os til gode. Som menneske i det hele taget er det en proces der er reelt livsforvandlende. Det handler nemlig om at sætte sig selv fri af ALLE de kulturelle og samfundsmæssige lænker som holder os tilbage og forhindrer os i at være 100% os selv.

Deschooling er et dybt og selvransagende arbejde med at aflære indoktrinerede tankesæt der ofte kører på automatpilot, og dermed i mange tilfælde ikke er bevidste. Det handler om at lære at genkende nedarvede overbevisninger og handlingsmønstre, for at kunne skelne dem fra vores autentiske selv. Så vi kan fralægge os det som ikke tjener os, og træde ind i hvem vi i sandhed er.

Brug for hjælp?

Jeg har langt fra de perfekte svar på alt, men med fire børn og over 20 års deschooling i bagagen har jeg efterhånden en hel del erfaring på både godt og ondt – og den vil jeg hjertens gerne dele med dig!

Jeg kan for eksempel støtte dig i at:

  • forstå deschooling-processen bedre
  • få øje på dine ubevidste skyggesider
  • arbejde med dine triggere
  • løse specifikke opdragelsesproblemer

En enkeltstående mentorsamtale koster 680kr. Prisen på et længere forløb er individuel og afhænger af din situation og behov.

book en gratis afklarende samtale