Deschooling

.

Deschooling er intet mindre end den vigtigste proces du nogensinde kan komme til at gennemgå som menneske!

De fleste af os ved godt, at vi alle sammen bærer rundt på mental baggage af forskellig art, men de færreste er klar over HVOR stor en hurdle den oppakning i realiteten ofte er i vores liv.

Hvis vi ønsker at leve et liv i ægte frihed, så er det ganske enkelt så godt som umuligt at lykkes med det, hvis vi ikke får pakket ud og ryddet op i vores mentale pulterrum!

Deschooling er betegnelsen for den oprydningsproces. Det er den udvikling vi gennemgår som mennesker, når vi laver skyggearbejdet og stiller os ansigt til ansigt med vores egne overleverede overbevisninger og medbragte barndomstraumer. Når vi tør undersøge de ting der trigger os og stille spørgsmålstegn ved etablerede kulturelle ‘sandheder’ og samfundsmæssige normer.

En livsforvandlende proces!

Hvorfor gøre dette arbejde? Hvorfor påbegynde den enorme rejse det er, at udfordre sig selv og sine egne dæmoner, når vejen er både lang, kompliceret og følelsesmæssigt udfordrende, oftest endda ubekvem?

Fordi du fortjener at leve frit og autentisk. Ganske enkelt!

Deschooling er på alle områder en proces der er reelt livsforvandlende. Det handler nemlig om at sætte sig selv fri af ALLE de personlige, kulturelle og samfundsmæssige lænker som holder os tilbage og forhindrer os i at være 100% os selv.

Det er et dybt og selvransagende arbejde med at aflære indoktrinerede tankesæt der ofte kører på automatpilot, og dermed i mange tilfælde ikke er bevidste. Det handler om at lære at genkende nedarvede overbevisninger og handlingsmønstre, for at kunne skelne dem fra vores autentiske selv. Så vi kan fralægge os det som ikke tjener os, og træde ind i hvem vi i sandhed er.

Brug for hjælp?

Jeg har langt fra de perfekte svar på alt, men med over 20 års deschooling i bagagen har jeg efterhånden en hel del erfaring på både godt og ondt – og den vil jeg hjertens gerne dele med dig!

Jeg kan for eksempel støtte dig i at:

  • forstå deschooling-processen bedre
  • få øje på dine ubevidste skyggesider
  • arbejde med dine triggere
  • håndtere specifikke issues du kæmper med

En enkeltstående mentorsamtale koster 750kr. Prisen på et længere forløb er individuel og afhænger af din situation og behov.

book en gratis afklarende samtale