Deschooling (Workshop)

.

Hvordan kommer du af med frygt, tvivl og frustrationer i forhold til dit barns læring?

Ved at deschoole dig SELV!

Deschooling er intet mindre end den vigtigste proces du nogensinde kan komme til at gennemgå, både som unschooler men også blot som menneske i det hele taget. De fleste af os ved godt, at vi alle sammen bærer rundt på mental baggage af forskellig art, men de færreste er klar over HVOR stor en hurdle den oppakning i realiteten ofte er i vores liv.

Og i forbindelse med unschooling, er det ganske enkelt så godt som umuligt at trives i det som forældre, hvis vi ikke får pakket ud og ryddet op i vores eget mentale pulterrum!

På workshoppen tager vi fat i nogle af de traditionelle ‘biggies’ indenfor unschooling som for eksempel (men ikke kun): lærer de at læse? hvad med det sociale? hvordan sikrer jeg at de lærer nok? vil tilsyn forstå? hvad hvis de kun vil game hele dagen?

Ved hjælp af konkrete eksempler arbejder vi med at lære at se og genkende uhensigtsmæssige tankemønstre og reaktioner – og dykker ned i hvordan vi kommer af med dem og hvad vi sætter i stedet.

Tid og sted:

  • KBH: Lørdag d. 24/9 kl. 10.30-12.30. Café Bröns. Frederikssundsvej 140.
  • VEJLE: Mandag d. 10/10 kl. 19-21. Café Cozy. Nørregade 69.
  • ONLINE: Dato på vej

Pris: 275kr. Tilmelding: Betaling overføres til mobilepay 23864782. Skriv den valgte dato og din emailadresse i besked. Du får en mail med bekræftelse på din tilmelding indenfor 24t efter betaling er modtaget.