Den Nye Normal?

.

Jeg deler lige noget, som jeg oprindeligt postede på IG for nogle måneder tilbage. Redigeret og opdateret med et par betragtninger i forhold til blandt andet vaccinen som jo nu er godt i gang med at blive “rullet ud” til alle verdens befolkninger. Heldigvis for nuværende frivilligt, omend det i realiteten nærmere bliver frivillig tvang, hvis planerne om vaccinepas og restriktioner for ikke-vaccinerede bliver ført ud i livet.

Det følgende skriv er provokerende for mange, der ved jeg. Men jeg skriver det, og jeg står 100% ved det – så hvis du er sart, så lad være med at læse videre 😉😅

Det handler om corona og om den massemanipulation der har fundet sted stort set overalt i verden siden marts sidste år. Jeg er nemlig overhovedet ikke sikker på, at vi er på vej noget godt sted hen, selvom den forjættede vaccine nu er en realitet og bliver solgt som vores allesammens redning fra verdens undergang.

Ser du, jeg køber simpelthen ikke ideen om, at den virussygdom man har døbt covid-19 er den største trussel mod menneskeheden i nyere tid, sådan som det er blevet udlagt! Jeg køber ikke ideen om, at “menneskeheden aldrig har haft en mere presserende opgave, end at opnå beskyttelse mod covid-19” sådan som den allestedsnærværende Bill Gates udtrykte det i et tweet tilbage i foråret 2020. Og jeg køber i særdeleshed ikke ideen om, at vi fortsat på ubestemt tid skal leve i et aseptiseret, distanceret og frygtbaseret samfund, ene og alene for at bekæmpe en sygdom som LANGT de fleste sunde og raske mennesker kan håndtere og som har en dødelighed på under 1% for resten. Det er simpelthen så meget ude af proportioner, at det burde stå lysende klart for enhver, at det handler om mere og andet end hvad vi lige får serveret via tossekassen og sensationspressen hver dag 🙄

Masker, afstand, afspritning, nedlukninger og evigt skiftende påbud og restriktioner der igen og igen har været så blottet for logik og sammenhæng, at man vitterligt må spørge sig selv, om de sidder derinde på Borgen og trækker dem op af en hat?! Og nu er der så vaccinen. Med de første ‘stik’ transmitteret på live-tv som en anden månelanding (men nå ja, det er jo faktisk også en begivenhed i den kaliber, ifølge Mette F). Men den idé køber jeg altså desværre heller ikke. At en hasteudviklet vaccine man stort set intet ved om, og som indtil videre intet andet formår end at mildne symptomer hos dem der får den, er en absolut NØDVENDIGHED for at livet på jordkloden kan fortsætte?!

Og jeg kan slet ikke forstå, at man ved sine fulde fem kan finde det moralsk forsvarligt, at stemple mennesker der ikke ønsker at deltage i dette “gigaeksperiment” som egoister eller ignoranter. Men sådan er det nu. Det er The New Normal og klapper man ikke i hænderne over “miraklet” og accepterer myndighedernes udmeldinger som endegyldig sandhed og selvfølgelighed, ja så viser man ikke SAMFUNDSSIND, og dét er en ægte dødssynd hos den pt. hurtigst voksende sekt i verden, aka Coronas Vidner.

Så nej, jeg køber ikke den præmis der hedder, at covid skal sætte dagsordenen for alt andet. Og det gør mig til en af de formastelige ‘corona-skeptikere’ ja faktisk værre endnu, vaccinenægter. Nu er det ikke fordi jeg tror vores ledere er shapeshifting reptiler i forklædning eller at virusset i virkeligheden slet ikke eksisterer (selvom jeg på ingen måder skal gøre mig til dommer over de teorier, jeg ligger sgu ikke inde med den fulde sandhed om livet) men noget lugter virkelig ikke godt i det her bageri. Måske er det magtmisbrug og griskhed det lugter af? Mere sofistikeret og fantasifuldt behøver det faktisk ikke at være, for mig at se. Men selv det er åbenbart for fantasifuldt til rigtig mange. Trods det ville jo lissom ikke være første gang vi så det 😉

Kan jeg tage fejl? Så absolut. Men det afholder mig ikke fra at råbe op om noget, når jeg finder det pinedød vigtigt. Og det gør jeg faktisk her. Fordi vores verden siden marts sidste år, er blevet en seriøs parodi på sig selv. Et stykke absurdteater, der har udviklet sig mere og mere vanvittigt gennem de sidste mange måneder. Der er SÅ mange selvmodsigelser i det vi får fortalt. Så meget der strider imod common sense, så meget censur og meningskontrol der forsøges udøvet, at man er nødt til at spørge sig selv hvad f*** der foregår. Og hvornår siger vi fra???

Misforstå mig ikke. Jeg er ikke i tvivl om at nogle dør af covid-19. Eller at nogle bliver rigtig syge og går en lortetid igennem. Det er ikke det jeg anfægter. Jeg anfægter graden af panik og kontrol. Jeg anfægter det nye normalnarrativ for tilværelsen som er: frygt. Jeg anfægter legitimiteten af den lavine af paranoide tiltag uden hoved og hale i, som rask væk bliver dekreteret uden fagligt belæg. Hemmelighedskræmmeriet. Forklaringsvægrelsen. Kovendingerne. Formynderiet og propagandaen. Og så anfægter jeg den nærmest religiøse status som covid har indtaget i vores samfund. Alt kan efterhånden kræves ofret på samfundssindets alter, for coronaen er jo over os og – som gode gamle Metallica sagde – nothing else matters.

Men især anfægter jeg denne ‘nye normal’ som er ALT andet end normal. En verden hvor vi ikke længere møder vores medmennesker som mennesker først og fremmest, men som en potentiel trussel. En trussel vi må holde på afstand. Spritte væk. Og barrikadere os imod bag masker og visirer. Fordi vi må jo for alt i verden ikke blive smittede. Se DET er en syg tankegang, venner. Men det bliver solgt som normalt. Generaliseret hypokondri er nu i månedsvis blevet promoveret som NORMALT. Som fornuftigt. Som effektivt. Og det må det sørme også siges at være da! Ultraeffektivt – i forhold til at gøre flertallet af jordens befolkning så skræmt fra vid og sans, at de rask væk accepterer at der er blevet indført en slags permanent undtagelsestilstand overalt. En tilstand som vi kontinuerligt og systematisk bliver påmindet om er “nødt til” at vare indtil vi alle er blevet vaccineret. Hele verdens befolkning, faktisk, hvis det står til den kære Bill Gates. Intet mindre kan gøre det. Det er den ENESTE løsning. Menneskeheden er jo under angreb!

Ikke et ord om, at vi faktisk allerede har et indbygget ‘våben’ mod den slags angreb. Vores immunsystem, som er gearet til at håndtere sygdom og skabe et skjold mod fremtidige infektioner. Det er ligesom dets rolle fra naturens side. Men det snakker vi ikke om. Sundhed og modstandskraft der kommer indefra via kost og livsstil, det snakker vi ikke om. Nej, vi snakker KUN om håndsprit og afstand og masker og visir…ja endda om ‘eye goggles’ – jamen det manglede da også kun! Og så snakker vi om vaccine, selvfølgelig. Den hellige, forjættede vaccine der skal give os vores frihed tilbage. Men til hvilken pris?

Ja. Der er meget der undrer mig i hele dette stort anlagte show. Især undrer det mig, at historien kan gentage sig selv nærmest skridt for skridt, uden at det får folk til at løfte så meget som et øjenbryn. Det er ikke mere end 10 år siden, at en hasteudviklet vaccine også dengang skulle være svaret på en dødsensfarlig og verdensomspændende pandemi. Og det viste sig, at der var ugler i Big Pharmas filantropiske mose. Men det snakker vi heller ikke om. Og ve den der formaster sig til at antyde, at noget lignende måske kunne være i gang nu. Kætter! Sølvpapirshat! Konspirationsteoretiker!

Tja. Hvis du også har glemt hvad der skete dengang, så er HER en lille opfrisker. Déjà-vu anyone?? Og hvad angår panikbeslutninger om vacciner, kan du HER læse en fortælling fra den helt virkelige verden, om hvilken skade den slags “samfundssind” kan udrette, for de uheldige som det rammer 🙁

Så ja. Jeg tror, at der er noget der er helt skævt i alt det her. Jeg tror, at magtmisbrug, korruption og det at hytte sit eget skind uden den mindste smule skrupler eksisterer. At ondskab og skjulte dagsordner findes. Hvordan det præcist hænger sammen har jeg ikke gennemskuet endnu – og gør det måske heller ikke – men jeg ved, at brikkerne er derude. Og det er jeg tydeligvis ikke den eneste der mener. Modstanden mod dette vanvid vokser heldigvis, både på de sociale medier og ude i verden. Hundrede tusinder af mennesker er efterhånden gået på gaden i mange lande, for at sige fra overfor manipulation og frygtpropaganda. Og for at få stoppet det sirligt koordinerede forsøg på hi-jacking af suveræne menneskers liv og levned, som vi har været vidner til det sidste års tid.

Så kære du som læser dette. Har du tænkt over hvad det egentlig er vi er i gang med, og hvad håndteringen af det her betyder for fremtiden? Når hele verden skal lukkes ned og påtvinges en vaccine for en sygdom med en dødelighed på under 1% hvor stiller det os så overfor fremtidige virusudbrud og helt almindelige influenzaepidemier, når vi ved, at der hvert år dør flere hundrede, eller endda flere tusind, mennesker af disse? Hvis vi INGEN dødsfald eller alvorlige sygdomsforløb vil acceptere når det skyldes covid-19, så kan vi vel fremover heller ikke acceptere dem, når det skyldes andre smitsomme sygdomme. Og så er grunden vist lagt for en gigantisk kamp mod vindmøller. Hvad skulle argumentationen være, for nogensinde at lægge afstand, masker og sprit på hylden igen? Bedstemor kan jo også dø næste år, når det bliver tid til at halvdelen af befolkningen render småforkølede rundt og hoster baciller og andet skidteras ud i vores fælles samfundsrum.

Det er simpelthen rablende vanvid, at sætte en standard der hedder “ingen må blive syge” – sådan som det har udviklet sig til. Selvfølgelig er det dejligt, hvis vi kan forlænge livet også for vores ældste medborgere. Vi vil vel allesammen gerne leve evigt (eller vil vi?) men prisen for at udkonkurrere døden kan også blive for høj. Og som i det gamle ordsprog, så står ikke kun hovmod, men også overmod for fald, og jeg tror i den grad det er tid til at spørge sig selv, om ikke vi er ude i et grænseløst niveau af begge, når magthavere verden over tror de kan disponere over frie individers liv som det passer dem – bare de kalder det “samfundssind”.

Jeg ved godt, at holdninger som disse forstyrrer det verdensbillede vi allesammen er vokset op med. At det udfordrer den autoritetstro, der er det bærende element i vores nuværende samfundsmodel. Og hvis det er for meget for dig at rumme, jamen så finder du bare selv ud. No hard feelings. Jeg er oprigtig glad for du kiggede forbi og ønsker dig af hjertet kun det allerbedste. Uanset hvem du er og hvad DU tror på. Men hvis der i dit indre rumsterer bare en lille smule skepsis eller undren, så opfordrer jeg dig inderligt til at mærke efter og spørge dig selv om det virkelig føles rigtigt, det der sker i verden lige nu ❤️

love & light
Luna

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.